Дома Колумни

Колумни

  • Човечност, што беше тоа?

      Бесконачна се омразата и злоделата што ги правиме еден на друг, без да размислуваме за иднината на нашите деца, семејства и држава! Не е се во парите,функцијата или престижот…Сите овие работи се минливи и менливи, но, едно е единствено и постоечко,а таоа е љубовта кон самите нас и нашата…

    Види Повеќе »

Не пропуштајте